Как работи?

Свържете се с нас1

Свържете се с нас

Пишете ни или ни се обадете за да насрочим среща на която да обсъдим всичко което ви интересува.
Безплатна консултация1

Безплатна консултация

При срещата ни с вас ще уточним детайлите около изграждането на виртуалната ви обиколка и ще изберем най-подходящия ценови пакет за вас.
Професионално заснемане1

Заснемане на обекта

В предварително уговорения на срещата ни ден, наш екип от специалисти ще направи професионално заснемане на обекта ви.
Публикуване Онлайн1

Публикуване онлайн

До 10 работни дни след заснемането, вашата виртуална обиколка ще е достъпна за всички онлайн.

Нека ви разкажем малко повече за
виртуалните обиколки

360 Виртуална Разходка

За какво служи 360° виртуална разходка?

Интерактивните виртуални обиколки са най-близкото преживяване което може да предоставите на клиента, до това да бъде на живо в обекта ви. Нашите виртуални разходки, позволяват на клиента да разгледа всичко в 360 градусова “виртуална реалност” със интуитивна и лесна за ползване навигация.
Маркетинговите специалисти са единодушни, че първото впечатление е най-важно. Заинтригувайте клиентите си!

Вграждане в уебсайтът ви

Изготвеният от нас виртуален тур ще бъде достъпен в профилът ви в Google, както и в Google Maps, но това не е всичко! Виртуалната обиколка може лесно да бъде вградена и във вашият уебсайт. Нашият екип ще ви окаже пълно съдействие, напълно безплатно!
Вграждане виртуален тур
Виртуална обиколка

Достъпност от всякакви устройства

Нашите виртуални разходки използват високотехнологичните ресурси на Google и могат да бъдат преглеждани от всякакви устройства. Основно предимство в днешно време, когато потребителите използват смартфоните и таблетите си наравно с компютрите.

Поставете бизнеса си на Картата

Направете бизнеса си видим във всички онлайн продукти на Google. С вашия бизнес профил в Google излизате при местно търсене в търсачката и при търсения в Google Карти.

Малко технологична информация

360° сферични панорами

Виртуалните разходки са изградени от отделни 360° сферични панорами, всяка от които позволява потребителя да погледне във всички посоки от мястото на което е заснета. всяка отделна панорама бива заснета с безупречно качество и е с размер от над 40 Мегапиксела.

Виртуална обиколка

Виртуалната обиколка е съвкупност от множество свързани по между си 360° сферични панорами. Това позволява предвижването от една панорама към друга, създаваща усещането за истинска разходка. Потребителя може да се предвижва между различните точки, да се оглежда във всички посоки и да приближава и отдалечава гледната точка.

Общ брой панорами

Общият брой панорами който ще е нужен за изграждането на виртуалната разходка на вашият обект зависи най-вече от големината на обекта. Минималният брой е 5, а максималното разстояние между отделните точки не трябва да надвишава 4 метра и трябва да следва естествения начин на придвижване из обекта.

Научете повече за Google My Business