Виртуална разходка на Viking Tattoo Studio

Виртуална разходка на Viking Tattoo Studio

Виртуална разходка на Viking Tattoo Studio

Сред обектите, които екипът ни засне в последно време е Viking Tattoo Studio. Съвременният технологичен свят изисква все по-сериозно отношение към позиционирането на вашия бизнес в онлайн пространството. Виртуалната разходка подобрява вашето присъствие в мрежата и ви гарантира по-добри резултати. Ето защо виртуални обиколки се правят вече не само на хотели или заведения, но и на магазини, студия за красота, дори автомобилни сервизи, а в случая – на студио за татуировки.

При избор на място, където биха си направили татуировка, клиентите се интересуват не само от качествата на татуиста, но и от мястото, където работи той. От изключително значение е предразполагащата атмосфера и хигиената. Виртуалната разходка на Viking Tattoo Studio ще ви смае, защото ще представи пред вас уникалния интериор на локацията. Разходете се из двете нива на студиото, надникнете навсякъде, разгледайте уникалните творби, които красят стените. Сигурни сме, че ще се убедите, че това е мястото, където да направите своята татуировка.

Viking Tattoo Studio се намира в курортен комплекс Слънчев бряг на Flower street срещу хотел “Кубан”. Тук ви очакват едни от най-добрите татуисти в България, които работят с най-модерните инструменти.

Виртуалната разходка на Viking Tattoo Studio е съставена от 12 панорамни точки, а заснемането им отне около 30 минути.

За повече подробности разгледайте Facebook страницата на Viking Tattoo Studio.

Ако и вие желаете да заснемем вашето студио за татуировки, свържете се с нас!

Приятна разходка!