Виртуална разходка на All Seasons Residence Hotel

Виртуална разходка на All Seasons Residence Hotel

Виртуална разходка на All Seasons Residence Hotel

Наскоро нашият екип засне и изработи виртуална разходка на All Seasons Residence Hotel. Петзвездният бутиков хотел се отличава с модерен дизайн, луксозен интериор и любезно обслужване. Виртуалната обиколка обхваща някои от 14-те стилно обзаведени стаи и студио, разкошният ресторант, лоби-бар сладкарницата View Point Cafe, детския кът и лятната градина на All Seasons Residence. Тя ще ви потопи сред елегантният и модерен интериор на хотела, ще ви покаже изисканата атмосфера. Ще се убедите, че тук държат на детайла и удобствата.

Разходете се из всички вътрешни и външни площи на All Seasons Residence Hotel, погледнете го и от въздуха, за да сте сигурни, че това е вашето място, където да избягате от реалността. Използвайте менюто в дясната част на екрана за по бързо “изкачване между етажите”. Най-големият плюс обаче е специалната навигация, с която е снабдена разходката.

Сигурни сме, че след това няма да имате колебания в избора си. All Seasons Residence Hotel се намира в кв. Бояна на пл. Сборище № 4. Формата за резервации ще намерите на адрес: http://allseasonsresidence.com

Виртуалната разходка на All Seasons Residence Hotel е съставена от 63 панорамни точки, а заснемането й отне около 4 часа.

Ако и вие желаете да заснемем вашият хотел, свържете се с нас!

Приятно разглеждане!