Виртуална разходка на Урологично отделение на МБАЛ Благоевград

Виртуална разходка на Урологично отделение на МБАЛ Благоевград

Днес ще ви представим една от най-нестандартните виртуални разходки, които сме заснемали някога – Урологично отделение на МБАЛ Благоевград. На пръв поглед наистина изглежда екзотично болнично отделение да бъде заснето. В съвременния технологичен свят онлайн присъствието на всеки бизнес е изключително важно. Независимо дали става въпрос за хотел, малко магазинче или медицинска сграда, както в случая. Това е така, тъй като днес клиентите на всички видове услуги се информират основно от интернет, а наличието на виртуална разходка подобрява позиционирането в мрежата неколкократно.

Благодарение на виртуалната обиколка пациентите могат да разгледат цялото отделение. То е самостоятелна структурна единица от МБАЛ “Благоевград” АД гр. Благоевград. Разполага с 12 легла и две операционни зали, както и приемно-консултативен кабинет. Всички те са представени в тура, за да ви убедят, че това е точното място, ако се нуждаете от медицинска помощ в тази сфера. Единственото, което не можем да ви покажем е професионализмът на лекарите, работещи в урологично отделение на МБАЛ Благоевград.

Медицински Медицински комплекс „Свети Георги“ се намира в град Перник на ул. „Свети Свети Кирил и Методий“ №77. Виртуалната му разходка се състои от 17 точки. Заснемането му отне около 45 миннути.

Повече подробности за отделението може да потърсите на официалния сайт на МБАЛ Благоевград- http://www.mbalblagoevgrad.com/

Ако и вие желаете да заснемем болнично заведение, свържете се с нас!

Приятна разходка!