Виртуална разходка на Струма Петрол

Виртуална разходка на Струма Петрол

Виртуална разходка на Струма Петрол

Ние от BusinessView.bg обичаме да ви представяме по-нестандартните виртуални разходки, които заснемаме. Така ще сторим и днес, като ви покажем турът на бензиностанция Струма Петрол край град Кюстендил.

Тази виртуална обиколка е поредното доказателство, че вече отминаха времената, в които виртуални разходки се правеха само на обекти предимно на хотели и заведения. Това е така, тъй като виртуалната разходка вече се е превърнала в ключов инструмент в онлайн позиционирането на всеки бизнес. Той подобрява както резултатите в google, така и интереса от страна на бъдещите клиенти, които все по често прибягват до интернет при направата на избор.

Виртуалната разходка на бензиностанция Струма Петрол обхваща целия комплекс. Можете да видите както колонките за зареждане, така и магазинът с уютното кафето, с което той разполага. Тук може не само да заредите гориво, но и да напазарувате необходимото преди път или да изпиете кафето си в достатъчни приятна и комфортна като за заведение обстановка. Комплексът разполага и със специлен бокс за почистване на автомобили, който също е наличен във виртуалната разходка.

Бензиностанция Струма Петрол се намира на ул. “Дупнишко шосe” в началото на град Кюстендил. Виртуалната разходка на обекта се състои от 18 панорамни точки. Заснемането й отне около един час.

Повече за бензиностанцията и това, което тя предлага в магазина, вижте на официалният сайт на веригата – http://strumapetrol.business.site/

Ако и вие желаете да заснемем вашата бензиностанция, свържете се с нас!

Приятна разходка!