Виртуална разходка на ресторант Villa Victoria Ловен парк

Виртуална разходка на ресторант Villa Victoria Ловен парк

Виртуална разходка на ресторант Villa Victoria Ловен парк

Преди известно време, екипът ни имаше удоволствието да заснеме един от най-красивите ресторанти от веригата Victoria – този в Ловния парк в град София.

Ако не сте били там, не пропускайте да  разгледате виртуалната разходка на това изключително красиво и уютно място. Тя със сигурност ще ви накара да се отправите към бул. “Симеоновско шосе” 1. Атмосферата тук е уникална, особено през лятото, когато може да се насладите на своя обед или вечеря в потъналата в зеленината на Ловния парк градина. Виртуалната обиколка започва от нея и преминава в няколкото вътрешни салона. Обзавеждането е подбрано с изключителен вкус и изгражда специфичен стил на заведението. Точно той го прави уникално място, където да се насладите на незабравими моменти. Единственото, което не можем да ви покажем, са кулинарните шедьоври, селектираните вина и професионалното обслужване, които ще откриете тук. Но те ви очакват в ресторант Villa Victoria Ловен парк.

Виртуалната разходка съдържа 29 панорамни точки. Заснемането и отне малко повече от час и бе направено в неработен за заведението час.

Още информация за ресторант Villa Victoria Ловен парк може да видите на сайта на веригата: https://www.victoria.bg/

Ако и вие желаете да заснемем вашия ресторант, свържете се с нас!

Приятна разходка!