Виртуална разходка на Палеонтологичен музей Асеновград

Виртуална разходка на Палеонтологичен музей Асеновград

Виртуална разходка на Палеонтологичен музей Асеновград

Един от най-интересните обекти, които сме снимали в последно време е Палеонтологичният музей в град Асеновград. Виртуалната обиколка вече се затвърди като начин за по-добро позициониране на даден бизнес в онлайн пространството. Все повече хотели, магазини и заведения избират да се покажат пред своите клиенти по този начин. Виртуалната разходка е не по-маловажна и за музеи, и забележителности. Чрез нея можете да загатнете на бъдещите посетители какво ги очаква и защо си струва да посетят музея.

Виртуалната разходка на Палеонтологичен музей Асеновград обхваща всички зали на музея и разположените в тях експонати. Тя започва от първо ниво, където ще видите уникалния скелет на дейнотериум и преминава през второто, където са основните зали. Сред колекцията на музея особено ценни са вкаменелостите на древни хиени, съблезъби котки, мечки, примати, носорози, жирафи и предшественици на днешните коне. Надникнете във всяко едно помещение на музея. Сигурни сме, че интересът ви ще бъде събуден и при първа възможност ще се отбиете в Асеновград, за да го разгледате на живо. При това, на място може да разчитате на експертния и интригуващ разказа на служителите.

Палеонтологичен музей Асеновград се намира в кв. Баделема на ул. 212. Виртуалната му разходка обхваща 30 панорамни точки, чието заснемане отне около час и половина.

За повече подробности, свързани с Палеонтологичен музей Асеновград, посетете сайта му на адрес – http://www.nmnhs.com/palaeontological-museum-in-asenovgrad-bg.html

Ако и вие желаете да заснемем музей, свържете се с нас!

Приятна разходка!