Виртуална разходка на музей Хисаря

Виртуална разходка на музей Хисаря

Виртуална разходка на музей Хисаря

За екипът на BusinessView.bg е изключително удоволствие да ви представи археологическия музей в град Хисаря. До скоро заснемането на виртуална разходка на музей се считаше за екзотика. В съвременния свят обаче, когато позиционирането в онлайн пространството е изключително важно, вече е практика и по-нестандартни обекти да се възползва от тази услуга. Виртуалната обиколка на един музей загатва на бъдещите посетители какво ги очаква и защо си струва да го посетят. Тя в никакъв случай не издава ценностите и не обезмисля неговото посещение, а напротив – служи като отличен маркетингов инструмент за привличане на интерес.

Виртуалната разходка на археологическия музей Хисаря започва от неговия двор и обхваща залите на музея. Уникалното обаче е, че ще може да разгледате и останалите забележителности в града, сред които крепостната стена и южната крепостна порта, римската гробница, казарми, жилищни сгради амфитеатър и гробница. Сигурни сме, че интересът ви ще бъде събуден и при посещение на Хисаря няма да пропуснете Археологическия музей.

Археологически музей Хисаря се на улица “Александър Стамболийски” 8 . Виртуалната му разходка обхваща цели 72 панорамни точки, чието заснемане отне 4 часа.

За повече подробности, свързани с Археологически музей в град Хисаря , посетете сайта му на адрес – http://museum.hisar.bg/

Ако и вие желаете да заснемем музей, свържете се с нас!

Приятна разходка!