Виртуална разходка на винарска изба Манастира

Виртуална разходка на винарска изба Манастира

Виртуална разходка на винарска изба Манастира

Ще ви разходим из едно от най-любопитните и красиви места, които сме снимали в последно време – Винарска изба Манастира.

Наличието на виртуална разходка е ключово в контакта ви с клиентите. В съвременния технологичен свят интернет рекламата и челните позиции в google са предпоставка за успех. Именно в това отношение ви помага виртуалният тур.

Виртуалната обиколка на винарска изба Манастира ще ви отведе до всяко кътче на комплекса. Ще видите производствените помещения, дегустационните, прекрасната панорамна тераса, както и лозята. От тях гледката към пазарджишката равнина спира дъха. Ще се убедите, че това Манастира е място, където ще прекарате незабравимо. Това, което остава след като разгледате виртуалната разходка, е да се убедите в думите ни на живо.

Виртуалната обиколка на винарска изба Манастира съдържа 46 панорамни точки. Заснемането й отне около два часа и половина.

Винарска изба Манастира се в село Лесичево. Повече за комплекса може да разберете на неговата официална интернет страница – http://manastirawinery.com/

Ако и вие желаете да заснемем вашата изба, свържете се с нас!

Приятно разглеждане!