Виртуална разходка на автоключарски сервиз Ключарят на място

Виртуална разходка на автоключарски сервиз Ключарят на място

Виртуална разходка на автоключарски сервиз Ключарят на място

Сред нестандартните виртуални разходки, които екипът ни е заснемал, е и тази на Автоключарски сервизен център Ключарят на място. Фирмата е лидер в страната в областта на автоключарските услуги и сервизът няма аналог у нас. Той е оборудван с най-съвременна техника за диагностика и ремонт, а специалистите тук работят по най-висок и утвърден стандарт. В Автоключарски сервиз Ключарят на място може разчитате на богат асортимент от услуги – от смяна на батерия и изработка на ключ до тежки ремонти при проблеми с имобилайзер или електрониката по автомобила.

Виртуалната разходка обхваща всяко кътче на сервиза, което е достъпно за клиента и не само – ще може да надникнете в специалното помещение, където се извършват високо технологичните ремонти, което иначе е забранено за външни лица. Обиколката ще ви позволи да се убедите в описаното до тук, за да сте спокойни, че доверявате автомобила си в сигурни ръце.

Виртуалната разходка на Автоключарски сервизен център Ключарят на място се състои от 19 панорамни точки. Тя обхваща целият комплекс – двора, сервизната база и специализирания шоурум. Заснемането й отне около 45 минути.

Автоключарски сервизен център Ключарят на място се намира бул. Цариградско шосе 351.

Информация за услугите, които се предлагат в сервиза, вижте на неговия сайт – http://www.keyplus.bg/

Ако и вие желаете да заснемем вашият сервиз, свържете се с нас!

Приятна разходка!