Виртуална разходка на Villa Victoria Цар Освободител

Представяме ви Виртуална разходка на Villa Victoria Цар Освободител, заснета от екипа на BusinessView.bg

Виртуална разходка на Villa Victoria Цар Освободител

Виртуална разходка на Villa Victoria Цар Освободител

Преди известно време, екипът ни имаше удоволствието да заснеме може би най-популярният ресторант от веригата Victoria – този на булевард „Цар Освободител“ в град София.

Разгледате виртуалната разходка на това забележително и уютно заведение и ви гарантираме, че ще ви се прииска да се отидете там. Атмосферата тук е уникална и ще ви пренесе в Италия. През топлите слънчеви дни пък ще може да се насладите на двете летни градина. Едната е от страната на булеварда, а другата – откъм тихата и зелена улица „Париж“. Виртуалната обиколка ще ви покаже както градините, така и вътрешните салони. Обзавеждането е подбрано с изключителен вкус и изгражда специфичен стил на заведението. Точно той го прави уникално място, където да се насладите на незабравими моменти. Единственото, което не можем да ви покажем, са кулинарните шедьоври, селектираните вина и професионалното обслужване, които ще откриете тук. Но те ви очакват в ресторант Villa Victoria Цар Освободител.

Виртуалната разходка съдържа 32 панорамни точки. Заснемането и отне малко повече от час и бе направено в неработен за заведението час.

Още информация за ресторант Villa Victoria Цар Освободител може да видите на сайта на веригата: https://www.victoria.bg/

 

Ако и вие желаете да заснемем вашия ресторант, свържете се с нас!

 

Приятна разходка!

Comments are closed.