Виртуална разходка на Fitness One

Виртуална разходка на Fitness One, заснета от екипа на BusinessView.bg

Виртуална разходка на Fitness One

Виртуална разходка на Fitness One

Днес отново ще ви покажем едно от страхотните места за тренировка, което екипът ни е заснемал. Ще ви разходим из фитнес и СПА център Fitness One в Пловдив.

Спортът е най-добрият начин за разтоварване от напрегнатото ежедневие, а Fitness One е оборудван с всичко, което ви е нужно за пълноценно натоварване. Последното поколение уреди, мотивиращата музика и квалифицираните служителите тук също са сред причинините  да тренирате всеки ден тук. Това обаче не изчерпва всичко, което ви очаква във Fitness One. След тренировка може да се отпуснете в разкошната СПА зона. Тя включва сауна, парна баня, релакс зона, както и масажен кабинет. Всичко това е показано идеално във виртуалната разходка на Fitness One.

Виртуалната разходка е важен елемент от всеки бизнес в съвременния технологичен свят. Тя ще помогне на клиентите по-бързо да достигат до вас и да се запознаят с това, което им предлагате. Обиколката на фитнес и СПА център Fitness One ще ви убеди, че тук е вашето място за спорт и релакс.

Виртуалната обиколка на фитнес и СПА център Fitness One е съставена от 17 панорамни точки. Нейното заснемане отне около 40 минути.

Адресът на фитнес и СПА център Fitness One се намира на ул. „Порто Лагос“ 4 в град Пловдив.

Повече подробности за фитнес и СПА център Fitness Oneвижте в неговия официален сайт – http://fitnessone.bg/

 

Ако и вие желаете да заснемем вашия фитнес клуб, свържете се с нас!

 

Приятна „тренировка“!

Вашият коментар