Виртуална разходка на хотел Чиирите

Виртуална разходка на Killer Bees Tattoos
Виртуална разходка на Killer Bees Tattoos
юни 29, 2018
Show all
Виртуална разходка на хотел Чиирите

Виртуална разходка на хотел Чиирите, заснета от екипа на BusinessView.bg

Виртуална разходка на хотел Чиирите

Виртуална разходка на хотел Чиирите

Ще ви разходим из един от хотелите, заснети от нашия екип – това е хотел Чиирите. Той е разположен в село Браниполе на самият Околовръстен път на Пловдив. Хотелът разполага със стандартни и луксозни единични и двойни стаи, ресторант с лятна градина, лоби бар и конферентна зала.

Във технологичното време, в което живеем, виртуалният тур е изключително важен за всеки хотел. Тя не само помага да излезете на по-предна позиция в търсачката на google, което ви гарантира по-голям достъп до потенциални клиенти, но и запознава бъдещите гости, с това, което предлагате. Те получават възможност да се докоснат до атмосферата и да видят удобствата, които ще намерят при вас.

Разгледайте виртуалната обиколка на хотел Чиирите и се убедтете,  че меките цветове, стилните мебели и качествени материали, използвани в обзавеждането на стаите, предоставят възможност за истинска почивка. Запознайте се с удобствата на конферетната зала, която предоставя идеални условия за всяко фирмено обучение или презентация. Вижте красивия ресторант, лоби бар и зелената градина.

Формата за резервации на хотел Чиирите ще намерите на адес: https://chiirite.bg/

Виртуалната разходка на хотел Рива съдържа 44 панорамни точки. Заснемането й отне около два часа и половина.

 

Ако и вие желаете да заснемем вашия хотел, свържете се с нас!

 

Приятна разходка!

Comments are closed.