Виртуална разходка на хотел Рива

Виртуална разходка на хотел Рива, заснета от екипа на BusinessView.bg

Виртуална разходка на хотел Рива

Виртуална разходка на хотел Рива

Поредният хотел, заснет от нашия екип, който ще ви покажем, е хотел Рива в курорта Слънчев бряг.  Комплексът се състои от изцяло реновиран 3-звезден хотел и новопостроен 4-звезден хотел Рива Парк. Със своите общо 250 помещения за настаняване, разпределени в три корпуса, басейн, ресторант, лоби бар, два охраняеми паркинга, собствен търговски център и само на 120 метра от плажа хотел Рива е идеалното място за вашата почивка.

В съвременния свят виртуалният тур е изключително важен за всеки хотел. Той дава най-ясна и точна картина на гостите за това, което предлагате. Те получават възможност да се запознаят с удобствата и атмосферата, да се убедят, че не биха сгрешили с избора на конкретно място. В същото време тя помага да излезете на по-предна позиция в търсачката на google, което ви гарантира по-голям достъп до потенциални клиенти.

Хотелите от комплекса предлагат три вида помещения – двойни стаи, фамилни стаи и студиа. Всички те са светли, декорирани в свежи пастелни тонове и  обзаведени с модерни мебели. Всяка стая разполага с климатик, тераса, сателитна телевизия, мини-бар, телефон и самостоятелен санитарен възел. Стилът и комфорта в обзавеждането могат да бъдат проверени чрез виртуалната разходка, която ще ви покаже още ресторанта, лоби бара, снек бара, басейнът и красивият зелен парк, който е едно от големите предимства на комплекса. Тук се намират и 4-те басейна в комплекса.

Хотел Рива се намира в курортен комплекс Слънчев бряг. Формата за резервации ще намерите на адес:http://www.rivahotelbg.com/bg/

 

Виртуалната разходка на хотел Рива съдържа 80 панорамни точки. Заснемането й отне около 4 часа.

 

Ако и вие желаете да заснемем вашия хотел, свържете се с нас!

 

Приятна разходка!

Вашият коментар