Виртуална разходка на фризьорски салон Чиликови

Виртуална разходка на фризьорски салон Чиликови, заснета от екипа на BusinessView.bg

Виртуална разходка на фризьорски салон Чиликови

Виртуална разходка на фризьорски салон Чиликови

Днес ще ви представим виртуалната разходка на фризьорски салон Чиликови – важно място за всеки, който държи на външния си вид. В днешно време позиционирането в онлайн пространството е от изключително важно значение за всеки бизнес, тъй като клиентите редовно се допитват до интернет при търсенето на услуги. В това отношение виртуалната разходка е изключително ценна.

Виртуална разходка на фризьорски салон Чиликови е място, където може да разчитате на специалисти с голям опит и изключителен професионализъм. Не можем да ви покажем тяхната работа, но за сметка на това ще ви разходим из всяко кътче на салона, за да се убедите, че трябва да се доверите на техния опит. Той разполага не само с фризьорски места, но и места за маникюр, педикюр и  различни козметични процедури, както и масажен кабинет. Чрез виртуалния тур получавате шанса да се запознаете с удобствата и предлаганите услуги, да усетите атмосферата.

Фризьорски салон Чиликови се в София на булевард Витоша 192-198. Неговата виртуална разходка съдържа 10 панорамни точки. Заснемането й малко повече от 20минути.

За повече подробности вижте официалният сайт на фризьорски салон Чиликови – http://www.chilikovi.com/

Ако и вие желаете да заснемем вашия салон за красота, свържете се с нас!

 

Приятна разходка!

Вашият коментар