Виртуална разходка на ресторант Добро

Виртуална разходка на ресторант Добро, заснета от екипа на BusinessView.bg

Виртуална разходка на ресторант Добро

Виртуална разходка на ресторант Добро

BusinessView.bg има удоволствието да ви представи виртуалната разходка на ресторант Добро. Екипът ни е заснел всички обекти на веригата. Днес по-конкретно ще ви покажем ресторантът на улица „Парчевич“ в София.

Виртуалната разходка ще ви покаже уютната атмосфера на това място и ще се опита да ви убеди, че то е идеално както за вашия семеен и фирмен празник, така и за моментите, в които просто искате да си прекарате добре.

В съвременния свят клиентите вече са изключително грамотни в технологично отношение, което прави интернет основен инструмент при проучване и избор. Виртуалната разходка е начин не само да покажете заведението си на клиентите, но и да подобрите значително класирането си в онлайн пространството. Именно за това виртуалният тур е толкова ценен.

Виртуалната обиколка на ресторант Добро ви дава възможност да надникнете и да се разходите из всяко кътче на заведението. Ще видите страхотната градина, която зимата пленява със своята камина. Ще се убедите в изисканата обстановка на закрития салон. Сигурни сме, че след като приключите виртуалната си разходка в ресторант Добро, няма шанс да не ви се прииска да отидете там на живо и да опитате кулинарните предложения.

Ресторант Добросе намира в София на ул. „Петър Парчевич“ № 33. Виртуалната разходка се състои от 15 панорамни точки. Заснемането й отне около 45 минути.

Повече за предложения и самото заведение вижте на неговата официална страница – http://www.restaurant-casablanca.eu/

 

Ако и вие желаете да заснемем вашето заведение, свържете се с нас!

 

Приятно разглеждане!

Вашият коментар