Виртуална разходка на магазин Iventi Велико Търново

Виртуална разходка на магазин Iventi Велико Търново, заснета от екипа на BusinessView.bg

Виртуална разходка на магазин Iventi Велико Търново

Виртуална разходка на магазин Iventi Велико Търново

В последните месеци екипът на BusinessView.bg засне всички магазини от веригата Iventi и днес виртуално ще ви разходим из един от тях – този във Велико Търново. В съвременния свят технологиите са навлезли с пълна сила в ежедневието ни. Потребителите вече масово са ориентирани към онлайн пространството, когато търсят определен продукт или услуга. За това наличието на виртуална разходка вече е необходим елемент от маркетинговата стратегия на всеки бизнес.

Магазин Iventi Велико Търново е разположен красива стара сграда в центъра на града. Благодарение на неговата виртуална обиколка ще можете да надникнете във всеки ъгъл от него и да се убедите в богатия избор и стилни колекции, които той предлага. Да, чрез разходката наистина може да разгледате цялото разнообразие от ризи, вратовръзки, костюми и други модни аксесоари, а на живо и с помощта на професионално подготвените консултанти ще изберете необходимото за вас.

Магазин Iventi във Велико Търново се намира на ул. „Независимост“ 13. Неговата виртуална разходка съдържа 7 панорамни точки, а заснемането й отне около 15 минути.

Повече за марката Iventi и предлаганото от нея вижте на официалният сайт на компанията – https://iventishirts.com/

 

Ако и вие желаете да заснемем вашият магазин, свържете се с нас!

 

Приятна разходка!

Вашият коментар